2018 Sağlık ve İlahiyat Alanında Lisans Tamamlama ile Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

12 Eylül 2018, Çarşamba 551

20 EYLÜL 2018 TARİHİ İTİBARİ İLE LİSANS TAMAMLAMA (SAĞLIK+İLAHİYAT) BAŞVURULARI SONA ERMİŞTİR.

SAĞLIK VE İLAHİYAT ALANINDA LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıt Tarihi:

Sağlık Lisans Tamamlama ve İlahiyat Lisans Tamamlama İle Üniversitemize yerleşen adayların kayıt işlemleri 13 Eylül 2018 tarihinde başlayarak 20 Eylül 2018 günü mesai bitimine kadar yapılacaktır.

Sağlık Lisans Tamamlama ile yerleşen adayların 19.11.2014 tarihinden önce mezun olmaları gerekmektedir.

İlahiyat lisans tamamlama ile yerleşen adayların 18.05.2018 tarihinden önce mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen tarihlerden sonra mezun olduğu halde yerleşen öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.

Kayıt Yeri:

Kayıtlar Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Seyitler Yerleşkesi - ARTVİN adresinde yapılacaktır. Kayıt hakkı kazanan adaylar aşağıda istenen belgeler ile birlikte şahsen gelerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

KAYITTA İSTENECEK BELGELER

1- Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu Önlisans diplomasının aslı, diplomanın aslını getiremeyecek olanlar için onaylı sureti.

2- Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu mezuniyet transkripti (Not belgesi).

3-Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu derslere ait onaylı ders içerikleri (Transkriptte yer alan derslere ait ders içerikleri mezun olduğu Üniversitenin web sayfasındaki Ders Bilgi Paketinde güncel olarak yer alıyorsa bu derslere ait ders içeriği istenmemektedir.).

4-Sonuç belgesinin internet çıktısı.

5-3 adet vesikalık fotoğraf  (4,5x6 ebadında, son altı ay içinde, önden çekilmiş).

6- Askerlik sorunu olan (Yaş haddi, kaçak durumu vb.) erkek öğrencilerin kayıtları yapılacak ancak Askerlikle ilgili sorunu ortadan kalktığını belgeleyene kadar öğrenime devam ettirilmeyecek olup izinli sayılacaklardır.

Adaylar kayıt işlemini tamamladıktan sonra 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında vakıflar bankasının İnternet bankacılığı, ATM veya şubelerinden öğrenci numarası ile 2018-2019 eğitim öğretim yılı katkı payının birinci taksiti 142.00 TL ödeyeceklerdir. Katkı payını belirtilen tarihlerde ödemeyen öğrenciler öğrenime devam edemez ve öğrencilik haklarından yararlanamaz.