2019 Sağlık ve İlahiyat Alanında Lisans Tamamlama ile Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

07 Ağustos 2019, Çarşamba 1088

2019 YILI SAĞLIK - İLAHİYAT ALANINDA LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıt Tarihi:

Sağlık - İlahiyat Alanında Lisans Tamamlama İle Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların e-kayıt işlemleri 07-15 Ağustos 2019 tarihleri arasında, e-kayıt yapamayanların kayıt işlemleri ise 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında aşağıda belirtilen kayıt yeri adresinde yapılacaktır. Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir

Sağlık Lisans Tamamlama ile yerleşen adayların 19.11.2014 tarihinden önce mezun olmaları gerekmektedir.

İlahiyat Lisans Tamamlama ile yerleşen adayların 18.05.2018 tarihinden önce mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen tarihlerden sonra mezun olduğu halde yerleşen öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.

Kayıt Yeri:

Kayıtlar Artvin Çoruh Üniversitesi Şehir Yerleşkesi Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi Çayağzı Mahallesi Lif Levha Sok. Merkez / ARTVİN adresinde yapılacaktır.

KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

1- Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu Önlisans diplomasının aslı, diplomanın aslını getiremeyecek olanlar için onaylı sureti.

2- Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu mezuniyet transkripti (Not belgesi).

3-Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu derslere ait onaylı ders içerikleri (Transkriptte yer alan derslere ait ders içerikleri mezun olduğu Üniversitenin web sayfasındaki Ders Bilgi Paketinde güncel olarak yer alıyorsa bu derslere ait ders içeriği istenmemektedir.).

4-Yerleşme sonuç belgesinin internet çıktısı.

5-3 adet vesikalık fotoğraf  (4,5x6 ebadında, son altı ay içinde, önden çekilmiş).

6- Askerlik sorunu olan (Yaş haddi, kaçak durumu vb.) erkek öğrencilerin kayıtları yapılacak ancak Askerlikle ilgili sorunu ortadan kalktığını belgeleyene kadar öğrenime devam ettirilmeyecek olup izinli sayılacaklardır.

Not: E-Kayıt yaptıran öğrenciler yukarıdaki istenen belgeleri kayıtlı oldukları Fakülte öğrenci işleri ofisine derslerin başladığı ilk hafta sonuna (04 Ekim 2019) kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Katkı Payı Ödeme: Lisans tamamlama programına yerleşen adayların ilgili programa ait katkı payını kendileri ödemeleri gerektiği için kayıt işlemini tamamladıktan sonra 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında vakıflar bankasının İnternet bankacılığı, ATM veya şubelerinden öğrenci numarası ile 2019-2020 eğitim öğretim yılına ait katkı payının birinci taksitini (142.00 TL) ödemeleri gerekmektedir. Katkı payını belirtilen tarihlerde ödemeyen öğrenciler öğrenime devam edemez ve öğrencilik haklarından yararlanamazlar.

Ders Kayıt: E-Kayıt veya E-Kayıt yapamadığı için Üniversiteye gelerek kayıt yaptıran tüm öğrenciler yukarıda belirtilen tarihlerde katkı payını ödedikten sonra 23-29 Eylül 2019 tarihleri arasında öğrenci bilgi sistemine girerek ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Ders kaydı yapan öğrencilerin önlisans programında aldığı derslere göre muafiyet ve intibak islemi yapılması halinde ders kayıtları ile ilgili değişiklikler öğrenci işleri tarafından daha sonra yapılacaktır.